AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpe çalmak

Kahve falında küpe çalmak

Kahve falında küpe çalmak aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, sevilip sayılacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına alamet eder.

Kahve falında küpe çalmak gördüyseniz:

  • Duygusal yaklaşımlarınız baştan çıkarma yönünde olabilir.

Kahve falında altın küpe çaldırmak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında küpe çalmak para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında küpesi kaybolmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında inci küpe hediye almak uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına delalettir.

Kahve falında küpe kaybetmek ve bulmak kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, başarılarının sürekli olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil küpe taktığını görmek bilmediği duyguları tadacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında küpeler görmek işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine inanılır.

Kahve falında kolye ve küpe hediye almak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir