AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın küpe çaldırmak

Kahve falında altın küpe çaldırmak

Kahve falında altın küpe çaldırmak hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, güzel haberler alacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, isteklerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında altın küpe çaldırmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren bazı konular karmakarışık bir hal alabilir.

Kahve falında altın küpe çaldırmak daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında küpe çalmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, çok mutlu olacağına ve çok sevineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın küpe bulduğunu görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına yorulur.

Kahve falında birinin altın küpe taktığını görmek bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında altın küpeler görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına delalet eder.

Kahve falında altın ve gümüş küpe görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine yorulur.

Kahve falında altın küpe hediye edildiğini görmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine işaret eder.

Kahve falında altın küpe ve yüzük görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, tebrik edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir