AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpe kaybetmek ve bulmak

Kahve falında küpe kaybetmek ve bulmak

Kahve falında küpe kaybetmek ve bulmak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, işini en iyi şekilde yapacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında küpe kaybetmek ve bulmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda kıpırdanmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında küpe kaybedip bulmak yaşam şartlarının düzeleceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kaybedilen küpeyi bulmak yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın küpe kaybedip bulmak sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına inanılır.

Kahve falında küpe kaybetmek ve bulmak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına inanılır.

Kahve falında küpesini kaybetmek sıkıntılarının günden güne artacağına, sorunlarını çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küpe teki kaybetmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında altın küpesini kaybetmek karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küpesinin tekini kaybetmek bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir