AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolye ve küpe hediye almak

Kahve falında kolye ve küpe hediye almak

Kahve falında kolye ve küpe hediye almak rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, kazaya ve belaya yakın olacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolye ve küpe hediye almak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size, beklenmedik şekilde, uzun zamandır istediğiniz bazı konularda beklediğiniz tekliflerle gelebilirler.

Kahve falında kolye ve küpe hediye almak iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında altın küpe kolye bulmak devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine tabir olunur.

Kahve falında kolye ve küpe görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına alamet eder.

Kahve falında altın küpe kolye görmek hak yolundan uzaklaşacağına, yol kat edeceğine alamet eder.

Kahve falında altın küpe ve kolye takmak bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında inci kolye ve küpe görmek arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş kolye ve küpe görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında kolye yüzük küpe görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir