AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpesi kaybolmak

Kahve falında küpesi kaybolmak

Kahve falında küpesi kaybolmak iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine işarettir.

Kahve falında küpesi kaybolmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.

Kahve falında küpenin tekinin kaybolduğunu görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında altın küpenin kaybolduğunu görmek kendine olan güvenini yitireceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küpesinin kaybolduğunu görmek bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küpesi kaybolmak deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yolda kaybolmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine yorulur.

Kahve falında altınların kaybolduğunu görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işarettir.

Kahve falında türbede kaybolmak huzurlu günler geçirileceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgalı denizde kaybolmak zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir