AnaSayfa / Genel / Kahve falında kupa fincan görmek

Kahve falında kupa fincan görmek

Kahve falında kupa fincan görmek onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına işarettir.

Kahve falında kupa fincan gördüyseniz:

  • Muhalif fikirleriniz veya mevcut durumun tersi oyun planlarınız varsa dile getirebilirsiniz.

Kahve falında kupa fincan görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kupa aldığını görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine delalettir.

Kahve falında kupa ası görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kupa kızı görmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kupa kaldırmak maddi olarak güç kaybedeceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına delalettir.

Kahve falında altın kupa görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında kupa bardak görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında kupa kazanmak elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir