AnaSayfa / Genel / Kahve falında kupa ası görmek

Kahve falında kupa ası görmek

Kahve falında kupa ası görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine işarettir.

Kahve falında kupa ası gördüyseniz:

  • Sizi kimse yolunuzdan alıkoyamayacak.

Kahve falında kupa ası görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sinek ası görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına işaret eder.

Kahve falında kupa çekmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına inanılır.

Kahve falında altın kupa görmek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına yorulur.

Kahve falında kupa almak hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine işaret eder.

Kahve falında kupa bardak kırmak şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, amacına ulaşabileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz kupa bardak görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kupa bardak görmek hayıflanacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir