AnaSayfa / Genel / Kahve falında kundura giymek

Kahve falında kundura giymek

Kahve falında kundura giymek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, hayallerin yarıda kalacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, kederinin dağılacağına yorulur.

Kahve falında kundura giymek gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan bahanelerden uzak durmalısınız.

Kahve falında beyaz kundura giymek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kundura giymek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında siyah kundura görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kundura dükkanı görmek eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında kundura almak büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kundura ayakkabı görmek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, seyahatlere katılacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı kundura görmek psikolojik olarak toparlanacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına işaret eder.

Kahve falında erkek kundurası görmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir