AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek kundurası görmek

Kahve falında erkek kundurası görmek

Kahve falında erkek kundurası görmek dilediği gibi harcama yapacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek kundurası gördüyseniz:

  • Oldukça iyimser bir bakış açısına sahipsiniz.

Kahve falında erkek kundurası görmek dayanışma içinde kalacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına inanılır.

Kahve falında kundura görmek bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine delalet eder.

Kahve falında kundura ayakkabı görmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kundura görmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kundura kaybetmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı kundura görmek buna rağmen kazanç getireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi kundura görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kundura giymek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir