AnaSayfa / Genel / Kahve falında kundura almak

Kahve falında kundura almak

Kahve falında kundura almak kısmetinizin açılacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, adını aklamayı başaracağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kundura almak gördüyseniz:

  • Yeni aşklar veya mevcut ilişkilerinizde duygusal açılımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kırmızı kundura görmek eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kundura giymek bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına işarettir.

Kahve falında kunduracı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kundura görmek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi kundura görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, bir sınavdan geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kundura görmek işlerinin de rast gideceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kundura dükkanı görmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkek kundurası görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir