AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kundura giymek

Kahve falında beyaz kundura giymek

Kahve falında beyaz kundura giymek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, evdeki nimetin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz kundura giymek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde hoşunuza gitmeyecek olan gelişmeler olabilir.

Kahve falında beyaz kundura giymek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına alamet eder.

Kahve falında kundura giymek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz kundura görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına delalettir.

Kahve falında erkek kundurası görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine yorulur.

Kahve falında kahverengi kundura görmek hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kundura görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı kundura görmek güzel bir yola çıkılacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kundura kaybetmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir