AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kundura görmek

Kahve falında siyah kundura görmek

Kahve falında siyah kundura görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına delalettir.

Kahve falında siyah kundura gördüyseniz:

  • Gayretlerinizi takdir eden veya çalışmalarınızın boşa çıkmamasını sağlayabilecek kişilerle bir araya gelmeye bakın.

Kahve falında siyah kundura görmek yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı kundura görmek mali anlamda rahatının yerinde olacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında kundura giymek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kundura ayakkabı görmek stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Kahve falında kunduracı görmek eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kundura almak eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında erkek kundurası görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kundura dükkanı görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir