AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı kundura görmek

Kahve falında kırmızı kundura görmek

Kahve falında kırmızı kundura görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, başka kimselere de yardım edeceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı kundura gördüyseniz:

  • Yerine getirmeniz gereken işlerde, size yardımcı olması gereken kişilerin sorumluluklarının farkında olmaması sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında kırmızı kundura görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine alamet eder.

Kahve falında kundura kaybetmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, dileklerin kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında kahverengi kundura görmek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, geleceğin çok parlak ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kundura görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kundura dükkanı görmek kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında erkek kundurası görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kundura giymek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kundura görmek hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, onlara çok bağlı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir