AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumsala gitmek

Kahve falında kumsala gitmek

Kahve falında kumsala gitmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kumsala gitmek gördüyseniz:

  • Ne yapacağınız üzerine düşünerek zaman kaybetmek yerine tamamlamanız gereken işleri tamamlamalısınız.

Kahve falında kumsala gitmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kumsalda olmak yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında kumsalda yürümek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında kumsal ve deniz görmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına delalet eder.

Kahve falında kumsala uzanmak ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kumsal görmek hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kumsalda kaplumbağa görmek endişe ettiği işlerin son bulacağına, elde bulunan imkânların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumsalda altın bulmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir