AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumsalda yürümek

Kahve falında kumsalda yürümek

Kahve falında kumsalda yürümek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında kumsalda yürümek gördüyseniz:

  • Hiç beklenilmeyen bir kaynaktan duygusal veya ekonomik bir girişiminizle ilgili destek gelebilir.

Kahve falında kumsalda yürüdüğünü görmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına delalettir.

Kahve falında kumsalda yürümek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz kenarında kumsalda yürümek işlerin bir anda yoluna gireceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kumsal yürümek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında deniz ve kumsal görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kumsalda olduğunu görmek işlerinin iyi gideceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kumsalda olmak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, onun yolundan ayrılmayacağına işarettir.

Kahve falında kumsalda oturmak kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir