AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumsalda olmak

Kahve falında kumsalda olmak

Kahve falında kumsalda olmak işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, özellikle küskünlükler söz konusuysa barış sağlanacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Kahve falında kumsalda olmak gördüyseniz:

  • Aniden biryere çağırılabilirsiniz, halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Kahve falında kumsalda yılan görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine işarettir.

Kahve falında kumsala gitmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, yeni duygular tadacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kumsal plaj görmek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kumsalda yemek yemek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında kendini kumsalda görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında kumsalda yatmak birçok kişinin hayallerini süsleyen mutlu ve huzurlu yuvaya sahip olunacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına delalettir.

Kahve falında kumsalda altın bulmak epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kumsal görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir