AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumsal ve deniz görmek

Kahve falında kumsal ve deniz görmek

Kahve falında kumsal ve deniz görmek işlerinin yaver gideceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, gülen yüzünün de solacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kumsal ve deniz gördüyseniz:

  • Dengeyi kurmanız gerekiyor.

Kahve falında deniz kenarında kumsalda yürümek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına işarettir.

Kahve falında deniz kumsal görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kumsal ve deniz görmek sıkılacağı bir haber almaya, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına alamet eder.

Kahve falında deniz kumsalı görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz ve kumsal görmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kumsal deniz görmek doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında kumsalda koşmak beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına tabir olunur.

Kahve falında kumsalda para bulmak hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir