AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumsalda altın bulmak

Kahve falında kumsalda altın bulmak

Kahve falında kumsalda altın bulmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına inanılır.

Kahve falında kumsalda altın bulmak gördüyseniz:

  • Her ne kadar eğilimler veya üzerinize uygulanan baskı nedeniyle işleri daha da karmaşık hale getirme veya daha fazla görev üstlenme niyetinde olsanız da, bazı işleri basitleştirmek veya iş bölümü yapmak için yeni yollar bulmalısınız.

Kahve falında kumsalda altın bulmak ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında kumsalda para bulmak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kumsalda yüzük bulmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında kumsala uzanmak kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kumsalda yatmak eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kumsalda yüzmek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına yorulur.

Kahve falında kumsala gitmek içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında deniz ve kumsal görmek çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir