Kahve falında yıldız kümesi görmek

Kahve falında yıldız kümesi görmek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yıldız kümesi gördüyseniz:

  • Bazı kişiler her zamanki hareketleriyle sizi yanıltmayacaklar, daha doğrusu yaptıklarına hiç şaşırmayacaksınız.

Kahve falında yıldız kümesi görmek hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldızlar kümesi görmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk kümesi görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına işarettir.

Kahve falında kümesde yumurta görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine inanılır.

Kahve falında kümes yapmak daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına delalettir.

Kahve falında kümes hayvanları görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kümes ve yumurta görmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına inanılır.

Kahve falında kümeste tavuk ve yumurta görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top