AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumdan dağ görmek

Kahve falında kumdan dağ görmek

Kahve falında kumdan dağ görmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden fal, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kumdan dağ gördüyseniz:

  • Bazı hedeflerinize ulaşmak için doğru kişilerle iletişim halindesiniz.

Kahve falında kumdan dağ görmek maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında kumlu dağ görmek toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına inanılır.

Kahve falında kum dağı görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde kum görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir avuç kum görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına işaret eder.

Kahve falında sahil kumu görmek yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kum kazımak yaşam standartlarının da yükseleceğine, dertlerin bölüşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağızdan kum çıkarmak kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, çok başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir