AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum dağı görmek

Kahve falında kum dağı görmek

Kahve falında kum dağı görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, günden güne kazancının artacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında kum dağı gördüyseniz:

  • Sizi çok yoracak olan tartışmalara girmeniz gerekebilir.

Kahve falında kumlu dağ görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kum dağı görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kumdan dağ görmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında kumdan altın çıkarmak kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, parasının ve canın güvende olacağına inanılır.

Kahve falında kızgın kum görmek zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temiz kum görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında kumun altında kalmak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumun üstünde oturmak hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, bereketin ve verimin olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir