AnaSayfa / Genel / Kahve falında koltuk kumaşı görmek

Kahve falında koltuk kumaşı görmek

Kahve falında koltuk kumaşı görmek anne baba hayır dualarının alınacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, yaşama dört elle sarılacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına delalettir.

Kahve falında koltuk kumaşı gördüyseniz:

  • Bazı hayalkırıklıklarını fazlasıyla büyütüyorsunuz.

Kahve falında koltuk kumaşı görmek geleceğin çok parlak ve güzel olacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kumaş pantolon görmek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, fakirleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ipek kumaş satın almak rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tül kumaş görmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kumaş pantolon giymek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe kumaş görmek artan sorumluluğuna karşın gelirinin de aynı oranda yükseleceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kumaş satmak daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, sıkıntıya düşüreceğine inanılır.

Kahve falında kumaş pantolon görmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir