AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum ve toprak görmek

Kahve falında kum ve toprak görmek

Kahve falında kum ve toprak görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, yıpranacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında kum ve toprak gördüyseniz:

  • Bazı konularda açık davranmamanız veya sır saklamanız problemlere neden olabilir.

Kahve falında kumlu toprak görmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına inanılır.

Kahve falında toprak ve kum görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında toprak kum görmek iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında kum toprak görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kum ve toprak görmek başarılarının devamının geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine işarettir.

Kahve falında altın kum görmek sıkılacağı bir haber almaya, büyük bir maddi kayba uğranacağına yorulur.

Kahve falında kum çakıl görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına inanılır.

Kahve falında taş ve kum görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir