AnaSayfa / Genel / Kahve falında kumlu toprak görmek

Kahve falında kumlu toprak görmek

Kahve falında kumlu toprak görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, övgü dolu sözler işiteceğine inanılır.

Kahve falında kumlu toprak gördüyseniz:

  • Şu an için elinizdekilere göre seçim yapmamalı diğer seçeneklerinizin oluşmasını beklemelisiniz.

Kahve falında kumlu toprak görmek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak ve kum görmek sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine işaret eder.

Kahve falında toprak kum görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına tabir olunur.

Kahve falında kum toprak görmek işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kum ve toprak görmek geniş geniş yaşayacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında kumdan dağ görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kumdan altın toplamak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kum görmek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir