AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş ve kum görmek

Kahve falında taş ve kum görmek

Kahve falında taş ve kum görmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında taş ve kum gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu gözden geçirebilir, ilerlemenin veya hedeflerinize ulaşmanın yeni yollarını arayabilirsiniz.

Kahve falında taşlı kum görmek huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kum taş görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kum ve taş görmek yarınlarına umutla bakacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı işarettir.

Kahve falında taş ve kum görmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine inanılır.

Kahve falında taş kum görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz kumuna batmak torunlarına dahi yeteceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kum havuzu görmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında kumun içinde altın bulmak hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir