AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum tanesi görmek

Kahve falında kum tanesi görmek

Kahve falında kum tanesi görmek uzun bir hayat yaşayacağına, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, vefakar bir insan olunacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, çok mutlu olacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kum tanesi gördüyseniz:

  • Çevrenizde size yardım elini uzatmaya hazır birçok gerçek dostunuz var.

Kahve falında kum tanesi görmek kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, yarınlarına inanacağına delalettir.

Kahve falında kumun üstünde yürümek büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, kazançta zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında denizin içinde kum görmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında suyun içinde kum görmek insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kum altında kalmak projenin gerçekleştirileceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine inanılır.

Kahve falında tavandan kum döküldüğünü görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı kum görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına yorulur.

Kahve falında deniz kumu kazmak temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, arzuların yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir