AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu kum görmek

Kahve falında sulu kum görmek

Kahve falında sulu kum görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, rahat bir hayat süreceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına işaret eder.

Kahve falında sulu kum gördüyseniz:

  • Sonunda kazançlı çıkan siz olacaksınız.

Kahve falında sulu kum görmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sulu yemek yapmak bir sıkıntıya girmeye, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında sulu patates yemek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında sulu toprak görmek sorunların ortadan kaldırılacağına, sorunları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında sulu patates yemeği yemek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına yorulur.

Kahve falında sulu peynir görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine inanılır.

Kahve falında sulu çamur görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına rivayet eder.

Kahve falında sulu armut görmek zayıflayacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir