AnaSayfa / Genel / Kahve falında sahilde kum görmek

Kahve falında sahilde kum görmek

Kahve falında sahilde kum görmek moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine yorulur.

Kahve falında sahilde kum gördüyseniz:

  • Belli iş ya da konularda kendi lehinize düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında sahilde kum görmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, durumunun git gide kötüleşeceğine delalet eder.

Kahve falında sahil kumu görmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kum sahil görmek böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sahilde uzanmak her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında boş sahil görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, yeni siparişler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gece sahil görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle sahilde olmak özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sahilde oturmak maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir