AnaSayfa / Genel / Kahve falında kum satın almak

Kahve falında kum satın almak

Kahve falında kum satın almak olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, fal sahibinin de yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kum satın almak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza veya ailenizle ilgili konulara daha fazla zaman ayırmalısınız.

Kahve falında kum satın almak hastalığın nereden kaynaklandığını ve nasıl tedavi edileceğini sorgulayıp tedavi olacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına işarettir.

Kahve falında kum tepeleri görmek garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına rivayet eder.

Kahve falında avuç içinde kum görmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kum kusmak işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işaret eder.

Kahve falında kürekle kum atmak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıdan kum çıkarmak büyük bir işe kavuşacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında kum adam görmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kumun üstüne düşmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, güven kaybı yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir