AnaSayfa / Genel / Kahve falında külot aramak

Kahve falında külot aramak

Kahve falında külot aramak herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında külot aramak gördüyseniz:

  • Sonuçlarını düşünmeden konuşmanız ise sorun yaratabilir.

Kahve falında külot aramak fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini atlet külot görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı külot giymek işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında yeni külot almak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebek külodu görmek iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıkanmış külot görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına alamet eder.

Kahve falında erkek külodu görmek nazar eden insanların haddini bildireceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında külot aldığını görmek kırgınlıklar yaşanacağına, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir