AnaSayfa / Genel / Kahve falında külotla gezmek

Kahve falında külotla gezmek

Kahve falında külotla gezmek yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına inanılır.

Kahve falında külotla gezmek gördüyseniz:

  • İş deki veya özel yaşamınızdaki bir konu, sizi çok sinirlendiriyor veya sinirlendirebilir.

Kahve falında külotla gezmek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz külotlu çorap görmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli külot görmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına işarettir.

Kahve falında hediye külot almak maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında külot istemek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, sermayesinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı külot görmek uygulayacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı külot almak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz külot görmek bir rahat yüzü görmeyeceğine, aradığı kişiyi bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir