AnaSayfa / Genel / Kahve falında külot kan görmek

Kahve falında külot kan görmek

Kahve falında külot kan görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, işinde profesyonel kimse olacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında külot kan gördüyseniz:

  • İsteklerinizden oluşan bir liste yapmanızda fayda var.

Kahve falında külot kan görmek sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, iyi geçiminin devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında külotta kan görmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil külot giymek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz erkek külodu görmek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı külot görmek kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ince külotlu çorap giymek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, huzursuzlukların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz dantel külot görmek büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında külot kesmek sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir