AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker düğünü görmek

Kahve falında asker düğünü görmek

Kahve falında asker düğünü görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında asker düğünü gördüyseniz:

  • Marşa basmadığınız sürece arabayı hareket ettiremezsiniz.

Kahve falında asker düğünü görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düğünde asker görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına alamet eder.

Kahve falında düğünde gülmek kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında düğün tarihini duymak sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında düğünün iptal olduğunu görmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine delalet eder.

Kahve falında davullu zurnalı düğün görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına delalettir.

Kahve falında başkasının düğününde oynamak aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının düğününü görmek sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir