AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde gülmek

Kahve falında düğünde gülmek

Kahve falında düğünde gülmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına alamet eder.

Kahve falında düğünde gülmek gördüyseniz:

  • Keyif için yaptığınız her aktivite kanatlanabilir.

Kahve falında düğünde gülmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, yakın çevresine fikir danışacağına işarettir.

Kahve falında düşmanın güldüğünü görmek işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının güldüğünü görmek fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, yakın bir dostla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gülmek sevinmek hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında namaz kılarken güldüğünü görmek her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan fal sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gülmek olmak yeni kararlar alınacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağlarken gülmek yetki sahibi olacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağlamak ve gülmek kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir