AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının düğününü görmek

Kahve falında başkasının düğününü görmek

Kahve falında başkasının düğününü görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının düğününü gördüyseniz:

  • Problemleri çözerken yaratıcı düşünün.

Kahve falında düğün ve gelinlik görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düğünde eğlenmek ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında düğün cenaze görmek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, çevreye karşı itibarın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde kavga etmek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında düğün yemeği piştiğini görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında müziksiz düğün görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kazancın çoğalacağına yorulur.

Kahve falında düğün salonu tutmak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına işarettir.

Kahve falında gelin ve düğün görmek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir