AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulaktan ameliyat olmak

Kahve falında kulaktan ameliyat olmak

Kahve falında kulaktan ameliyat olmak patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulaktan ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Mutlaka bir çözüm bulunur, moralinizi kesinlikle bozmayın.

Kahve falında kulaktan ameliyat olmak hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, eskileri yâd edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulaktan ip çıkarmak lükse ve konfora kavuşacağına, çektiği yokluğun unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında kulaktan kurt çıkarmak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında kulaktan öpülmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, aile içinde geçim derdinin olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kulaktan kan geldiğini görmek bazı ortaklıklar kuracağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kulaktan kan gelmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulaktan vurulmak yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına alamet eder.

Kahve falında kulaktan kir çıkması görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanan kırgınlıkların ve dargınlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir