AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulaktan kan görmek

Kahve falında kulaktan kan görmek

Kahve falında kulaktan kan görmek önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulaktan kan gördüyseniz:

  • İlginç davranışlar içerisine giren kişiler sizi şaşırtabilir.

Kahve falında kulaktan kan gelmek geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine yorulur.

Kahve falında kulaktan kan gelmesini görmek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında kulaktan kan görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, çok zor duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kulaktan kan geldiğini görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, rahatın kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulaktan kan aktığını görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulaktan iltihap aktığını görmek keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulaktan böcek çıkarmak aile içindeki huzurun kaçacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına inanılır.

Kahve falında kulaktan ısırılmak daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir