AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulaktan birşey çıkarmak

Kahve falında kulaktan birşey çıkarmak

Kahve falında kulaktan birşey çıkarmak uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulaktan birşey çıkarmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında kulaktan böcek çıkarmak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına rivayet eder.

Kahve falında kulaktan birşey çıkarmak işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kulaktan ip çıkarmak çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında kulaktan pamuk çıkarmak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulaktan iğne çıkarmak ters giden işlerin düzeleceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kulaktan kurt çıkarmak güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulaktan ısırılmak son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında kulaktan kan görmek iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir