AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulaktan öpülmek

Kahve falında kulaktan öpülmek

Kahve falında kulaktan öpülmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, yenileceğine, şifa bulacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, işinin gücünün yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulaktan öpülmek gördüyseniz:

  • İletişim kuramamak, bazı aletlerinizin bozulması, insanlarla sert konuşmalar yapmak veya dalgınlık nedeniyle bazı eşyalarınızın kaybolması gibi olaylar olabilir.

Kahve falında kulaktan kir çıktığını görmek yoğun duygular yaşayacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında kulaktan küpe düşürmek refaha erişileceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kulaktan kurtçuk çıktığını görmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kulaktan iğne olmak sürekli tartışacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına işarettir.

Kahve falında kulaktan vurulmak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kulaktan iğne çıkarmak galibiyet kazanacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına alamet eder.

Kahve falında kulaktan kir çıkartmak çok pişmanlık duyacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında kulaktan birşey çıkarmak kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir