AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulaktan iğne olmak

Kahve falında kulaktan iğne olmak

Kahve falında kulaktan iğne olmak husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, hastalıkların da kalıcı olmayacağına, işlerindeki karın artacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kulaktan iğne olmak gördüyseniz:

  • Fark yaratma şansınız var.

Kahve falında kulaktan iğne vurulmak sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, darlık çektiği günlerini unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulaktan iğne olmak kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kulaktan iğne çıkarmak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında kulaktan taş çıktığını görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulaktan böcek çıkarmak dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kulaktan ip çekmek bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında kulaktan kan gelmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kulaktan vurulmak iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir