AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulaktan kurtçuk çıktığını görmek

Kahve falında kulaktan kurtçuk çıktığını görmek

Kahve falında kulaktan kurtçuk çıktığını görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında kulaktan kurtçuk çıktığını gördüyseniz:

  • Çevrenizde manipülatif tavırları olan bir kişi olabilir.

Kahve falında kulaktan kurt çıktığını görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına yorulur.

Kahve falında kulaktan kurtçuk çıktığını görmek böyle işlere kalkışacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulaktan taş çıktığını görmek kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında kulaktan böcek çıktığını görmek onları koruyup kollayacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında kulaktan kir çıktığını görmek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulaktan kurt çıkarmak gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kulaktan vurulmak sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kulaktan kulağa konuşmak onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir