AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulaktan küpe düşürmek

Kahve falında kulaktan küpe düşürmek

Kahve falında kulaktan küpe düşürmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, imkânlarının azalacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulaktan küpe düşürmek gördüyseniz:

  • Her tür aldanma, yanılma, yanıltılma riskine karşı tedbirli olmakta hareket etmekte fayda var.

Kahve falında kulaktan küpe düşürmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kulaktan kurt çıktığını görmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kulaktan ısırılmak büyük sıkıntılar yaşayacağına, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına işaret eder.

Kahve falında kulaktan vurulmak mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına delalettir.

Kahve falında kulaktan böcek çıktığını görmek tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulaktan böcek çıkarmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında kulaktan pamuk çıkarmak uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kulaktan kan aktığını görmek kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir