AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulaktan su geldiğini görmek

Kahve falında kulaktan su geldiğini görmek

Kahve falında kulaktan su geldiğini görmek herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulaktan su geldiğini gördüyseniz:

  • Hayatınızı renklendirmek veya biraz heyecan katmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kulaktan su geldiğini görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına yorulur.

Kahve falında kulaktan kan geldiğini görmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, sorunlarının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kulaktan kan gelmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kulaktan kan görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kulaktan pamuk çıkarmak problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulaktan kurtçuk çıktığını görmek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kulaktan kan gelmesini görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına rivayet eder.

Kahve falında kulaktan irin aktığını görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir