AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulaktan kan gelmek

Kahve falında kulaktan kan gelmek

Kahve falında kulaktan kan gelmek kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, kederleneceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, işlerinin zarara uğrayacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulaktan kan gelmek gördüyseniz:

  • Basamakları birer birer çıkmaya çalışmalı, en tepeye ulaşmak için aceleci davranmamalısınız.

Kahve falında kulaktan kan geldiğini görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulaktan kan gelmek derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kulaktan su geldiğini görmek düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında kulaktan kan aktığını görmek hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, düşmanlarının güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulaktan kan gelmesini görmek kazancının günden güne çok artacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında kulaktan kan görmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında kulaktan ameliyat olmak sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, yaşama hevesinden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulaktan küpe düşürmek iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir