AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulakta yara görmek

Kahve falında kulakta yara görmek

Kahve falında kulakta yara görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, maneviyatının çökeceğine, sıhhat kazanacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulakta yara gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınıza yük olmak istemez, işleri kolaylaştırırsınız.

Kahve falında kulak arkasında yara görmek dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, neşeli ve keyifli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kulağı yara görmek onlar sayesinde kalkınacağına, hasret ve özlem gidereceğine yorulur.

Kahve falında kulağının yara olduğunu görmek sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kulağından yaralanmak elini haramdan uzak tutacağına, kazancının günden güne arttıracağına işarettir.

Kahve falında kulakta yara görmek yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına işarettir.

Kahve falında kulağında yara görmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına delalettir.

Kahve falında kulak yarası görmek çıkmaza düşeceğine, işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında kulağın yara olduğunu görmek rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir