AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağından yaralanmak

Kahve falında kulağından yaralanmak

Kahve falında kulağından yaralanmak hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, makam ve kariyer sahibi olunacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulağından yaralanmak gördüyseniz:

  • Bayanlarla olanlar başta olmak üzere, karışıklık yaratabilecek tartışmalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında kulağın yara olduğunu görmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kulakta yara görmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında kulak arkasında yara görmek muradının gerçekleşeceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine işaret eder.

Kahve falında kulağından yaralanmak üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulağında yara görmek daha fazla gelire kavuşacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulak yarası görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kulağının yara olduğunu görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kulağı yara görmek uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, programların ve projelerin tutmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir