AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulağın yara olduğunu görmek

Kahve falında kulağın yara olduğunu görmek

Kahve falında kulağın yara olduğunu görmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine rivayet eder.

Kahve falında kulağın yara olduğunu gördüyseniz:

  • Aniden bir yere çağırılabilirsiniz, halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Kahve falında kulağından yaralanmak istediği gibi alışverişe gideceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında kulağın yara olduğunu görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulak yarası görmek ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Kahve falında kulakta yara görmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulağında yara görmek yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine delalet eder.

Kahve falında kulağının yara olduğunu görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağı yara görmek gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulak arkasında yara görmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir