AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulaklarını kapatmak

Kahve falında kulaklarını kapatmak

Kahve falında kulaklarını kapatmak kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine delalettir.

Kahve falında kulaklarını kapatmak gördüyseniz:

  • Yurtdışı ilişkilerde sorun yaşatabilir.

Kahve falında kulaklarını kapatmak sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında kulağa tükürmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulaktan kulağa konuşmak yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulağın içinde kıl görmek fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kulağının çekildiğini görmek elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulak kanaması görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına işarettir.

Kahve falında kulağının kesildiğini görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğun kulağını çekmek kötü günleri geride bırakacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir