AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulaktan kulağa konuşmak

Kahve falında kulaktan kulağa konuşmak

Kahve falında kulaktan kulağa konuşmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kulaktan kulağa konuşmak gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına yatkın olmakta fayda var.

Kahve falında kulaktan kulağa konuşmak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine inanılır.

Kahve falında kulaktan küpe düşürmek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, kazancının çok düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kulaktan vurulmak edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulaktan kan aktığını görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulaktan ip çekmek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, şansının ve bahtının açık olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kulaktan böcek çıktığını görmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kulaktan kan gelmesini görmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine yorulur.

Kahve falında kulaktan kurt çıktığını görmek böylece daha büyük adımlar atılacağına, kendisini keşfedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir