AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak kanaması görmek

Kahve falında kulak kanaması görmek

Kahve falında kulak kanaması görmek beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına tabir olunur.

Kahve falında kulak kanaması gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız inişli çıkışlı durumlar gösteriyor.

Kahve falında kulağın kanaması görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, en küçük sorunda parlayacağına alamet eder.

Kahve falında kulak kanaması görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, ağız tadından olacağına delalettir.

Kahve falında kulağının kanamasını görmek korkularının üzerine gideceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına delalet eder.

Kahve falında kulağın kanamasını görmek eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına işaret eder.

Kahve falında aşırı kanama görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su içmek kanamamak karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin kanayarak döküldüğünü görmek yaşamının tadını çıkaracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında kana kana susamak iş dünyasında üne kavuşulacağına, hayırlı bir haber alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir